Once upon a time…

… on one not so special day… was er opeens deze blog. De sectie ‘Wie zijn wij’, ‘Brigitta’ en ‘Wouter’ springen hopelijk voldoende in het oog om uw weg naartoe te vinden, dus allen daarheen. Aan de laatste wordt nog naarstig (ahum) gewerkt, dus die mag u binnenkort verwachten.

Waar zijn wij op dit punt in ons leven? Momenteel vertoeven we allebei op onze werkstek, de één al wat harder werkend dan de ander, zoals u kunt zien. Voor de rest is dit echt wel een niet erg bijzondere dag, die gaat uitlopen in thuiskomen, eten, afwassen en één of ander mediamiddel aanwenden om bij in slaap te doezelen. Voor Wouter is dat waarschijnlijk iets in de aard van World of Warcraft, voor mij is dat ongetwijfeld het vierde seizoen van Dawson’s Creek (sue me).

Het is toch echt wel terug wennen aan de werkweek, na zo drie weken vakantie te hebben gehad die gevuld was met allemaal dingen die het leven te bieden heeft; een aantal mensen teruggezien die ik lang niet meer had gezien (Silvio! Larski! Pies en Wop!), zalig niksdoen en uiteraard onze week Turkije (pictures coming soon). De laatste week eindigde een beetje in mineur toen mijn bloeddruk de laagte in schoot en ik van de dokter de bevelen ‘zoutchips eten, fris douchen en rusten’ kreeg… niet het ergste wat ge kunt voorgeschreven krijgen natuurlijk. Maar nu terug werken dus en amaai, da’s ni makkelijk hoor… gelukkig ist hier nog de kalmheid zelve en heb ik een beetje ‘change de décor’ omda’k gedurende twee weekjes ’s voormiddags het onthaal run.

Maaaar, dat we terug gaan werken betekent niet dat het nu ‘all work and no fun’ is 🙂 Vrijdagavond geeft Boris, een kameraad, een verjaardagsfeestje in Leuven en trekken we allen daarheen (‘allen’ as in een heel vriendengroep van de D-six, een spelcafé in Hasselt). Zaterdagmiddag rollen we onze slaapzakken op en zakken we terug af naar ‘de’ Limburg om ’s avonds te gaan BBQ-en bij Rob en Annelies, die weer voor even in het land zijn.

Maar vanavond laten we ons nog even verleiden door bewegende beeldjes die door een kabeltje geperst worden…

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s