Juuuurgen… Cleuren!

Dat mocht afgelopen vrijdagnacht iedereen die op kot zit tussen de Leuvense Schapenstraat en de Tiensestraat horen 🙂 Jurgen, aka ‘Boris’ (lang verhaal, te verkrijgen op aanvraag) verjaarde en gaf een feestje… en watvoor feesje! We bleken uiteindelijk met een groep van 14 geschifte mensen te zijn, wat voor heel wat jolijt zorgde.

We begonnen de avond met een social gathering op zijn – I must say, very impressive – studio in de Schapenstraat. Mensen per twee opsluiten in de WC, rare creaties van de Oil and Vinegar bewonderen en stiekem maandverband plakken zijn slechts enkele van de activiteiten die daar ondernomen worden. Enough said? Dat zou ik ook denken ja…

Het feestje werd verdergezet (mét maandverband) in de Ambiorix op de Oude Markt, om te eindigen in the Seven Oaks in de Tiensestraat. Jenever aan anderhalve euro is één van de studentvriendelijke zetten daar, maar in ons geval kostte het hen wel heel wat glaasjes… waar natuurlijk geen commentaar over kwam, want als er 14 mensen drinken, heb je wel wat winst over voor nieuwe 🙂

En opeens was er de zaterdagmorgen… ok, ok, -middag. Voor sommigen een Sedergine waard, anderen hadden hun lichaam blijkbaar met de nodige voorzichtigheid behandeld en konden op een vrij normale manier de dag doorbrengen – thank god 🙂 En die ‘fitheid’ was nodig, aangezien we ’s avonds gingen BBQen bij Rob thuis. Jammer van het weer (gelukkig niet constant gietende regen, ma wel wisselvallig genoeg om de tafels en stoelen binnen te zitten en in de – gelukkig maar – grote keuken). Lekker eten en fijne mensen aanwezig, heel geslaagd dus.

Zondag was er dan nog een markant feitje – we hebben eindelijk Pirates of the Caribbean 2 gezien! Op zich natuurlijk niet veel markants aan, ware het niet dat een deel van de film is opgenomen op het Caraîbische eilandje Dominica, alwaar mijn roots liggen. Mijn mama is daar geboren en ik ben er vorig jaar 7 weken geweest – en voorwaar, er was gefilmd op een locatie waar ik geweest ben! Heel leuk om dat op het witte doek terug te zien 🙂 De precieze locatie was Ti Tou Gorge, een grote inham in de rotsen met een meertje aan en helemaal binnenin een waterval. Prachtig… kijk zelf maar.

De nieuwsgierigen naar het Leuvens feestje kunnen nog voor onbepaalde tijd naar hier.
Alvast enkele voorproefjes:

Jurgen2Jurgen3Jurgen4Jurgen5Jurgen6

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s