Een mooi gebaar

Drukdrukdruk! De rustige week is voorbij en er is er eentje vol activiteiten begonnen. Vanavond (maandagavond) gaat de enige rustige zijn. Morgen gaan we normaalgezien voor de tweede keer fitnessen… als Wouter z’n lichaam dat toelaat tenminste :-). Vrijdag gingen we voor de eerste keer (in enkele jaren dan toch) naar de fitnesszaal met als bedoeling ons lichaam wat bij te spijkeren. Blijkbaar heeft Wouter dat wat te letterlijk genomen, want hij heeft het hele weekend gekampt met nogal felle spierpijn (met grappige robotachtige bewegingen tot gevolg). We zullen zien dus… misschien gaan we gewoon wat fietsen en steppen, dat is wat minder belastend voorlopig.

Woensdag gaan we ons voor enkele uurtjes VIP wanen; we hebben de kans gekregen om naar de avant-première van de film ‘Windkracht 10’ te gaan, inclusief een ‘Meet&Greet’ met de acteurs (waaronder Jelle Cleymans – de trouwe Spring-fan in mij wordt wakker) en achteraf nog een receptietje, mjam.

En donderdagavond is er… onze langverwachte eerste gebarenles! Jaja, we gaan tot eind maart elke donderdagavond twee uurtjes VGT (Vlaamse Gebarentaal) leren. Een interesse die uit de lucht kwam gevallen? Niet echt… Dankzij mijn beste vriendin Annelies leerden we watvoor mooie taal het is en begon het bij ons te kriebelen om dat nu eens zelf te kunnen (de basis alleszins). Zijzelf verblijft dit jaar in Bristol, GB voor een Master Deaf Studies en zal worden ondergedompeld in BSL (British Sign Language), dus da’s dan weer eens iets heel anders. Voor de geïnteresseerden, klik hier voor haar blog en die van haar vriend Rob.

En dan zijn we al vrijdag (als we tegen dan nog uit ons bed raken)… en gaan we opnieuw vieren! Wouter wordt komende zondag (zijnde 15 oktober) 25 jaartjes jong (/oud?)! We gaan met een groepje enthousiastelingen Houthalen onveilig maken – en tegen dat we uitgevierd zijn, zal het wel al zaterdagmorgen zijn en is er een nieuw weekend ingeluid… hoe snel kan een week toch gaan!

Advertenties

»

  1. Wat leuk dat jullie gebarentaal leren. Ik heb dat ook ooit gedaan, heb zelfs enkele maanden een interim gedaan in een beroepsschool met dove en slechthorende tieners. Maar ik weet niet hoeveel ik nog zou kunnen, behalve dan het alfabet. Misschien eens proberen als we elkaar nog eens zien?
    Alleszins veel plezier gewenst dit weekend en Wouter: proficiat! En een dikke kus!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s