Zalig Kerstmis en gelukkig 2007!

Kerstwens … om toch maar even het cliché-zinnetje te gebruiken. Maargoed, zoals in de meeste cliché’s drukt het toch de grond van de zaak uit 🙂 Klik op de thumbnail voor onze ietwat meer gepersonaliseerde wensen.

Hopelijk was jullie Kerst even warm en gezellig als de onze. Op kerstavond kwamen onze oudertjes, Ine (Wouter z’n zus) en natuurlijk wijzelve bijeen bij Wouter thuis, alwaar zijn mama ons trakteerde op een overheerlijke kaasschotel. Eerste keer dat ik zoiets at, en ‘k moet zeggen: zeker voor herhaling vatbaar 🙂 Natuurlijk was er véééél teveel (‘k had ook nog een quiche gebakken), maar uiteraard hebben daar de dagen erna nog van genoten. Maar waar we het meest van hebben genoten die avond, was toch wel degelijk de gezelligheid van al die mensjes bijeen. Om het dan nog maar niet te hebben over alle cadeaus die in het rond vlogen. Aan onze ouders: bedankt voor alle mooie en vooral nuttige elementen voor onze toekomstige woonst!

Wat die woonst betreft… we zijn nog aan het zoeken, maar misschien, heel misschien hebben we al prijs 🙂 Meer hierover als het komt vast te staan…

Momenteel genieten we met volle teugen van onze vakantie… we voelen weer eens wat ‘dolce far niente’ betekent en hoe leuk het is om gewoon veel tijd te kunnen nemen voor alles. En ondertussen stevenen we toch weer af op een nieuwjaarsnacht vol ‘disco fever’… foto’s uiteraard gegarandeerd na 01/01/2007!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s