Money makes the world go round…

loesje.gif … of is dat love? Dit weekend leek het even over money te gaan… we hebben eens diep (héél diep) in onze buidel getast en plotsklaps hadden we alle broodnodige spulletjes om te gaan samenwonen! Elektro-apparaten hadden we al, maar nu zijn er nog een zetel (excuseer, een zàààlige zetel) en een hele hoop spulletjes uit de Ikea bijgekomen! (Slaapkamer en degelijke hadden we al.) Momenteel zijn we onze bankkaart wel k*tsbeu gezien en willen we even niet meer aan de getallen op onze rekeningen denken… Februari wordt een spaar-maand (zeggen we nu).

En dat ‘love makes the world go round’, ondervinden we van alle kanten. Het zijn spannende tijden: zo kregen we zaterdag te horen dat kennissen van ons in het huwelijksbootje treden… Shara en David, proficiat! Dan is er ook nog het zoontje van Sara en Lars dat binnenkort (welja, begin april) het levenslicht zal zien. Geniet nog van die laatste maanden zwanger zijn, en laat die geboortelijst maar komen! 😉 En dan spreken we nog niet over alle andere huwelijken en geboortes die staan te gebeuren! Woelige maanden (jaren?) die je aanzetten tot nadenken… en toch wel vooral over watvoor heerlijke dingen er gebeuren 🙂

Tot zo ver mijn romantische geleuter 🙂 Ondertussen tellen wijzelf af tot begin maart, maar wees gerust, in de tussentijd genieten we nog heel bewust van het feit dat het toch wel zalig is dat er nog een tijdje eten zal klaarstaan wanneer we thuiskomen van het werk 😀

Advertenties

Eén reactie »

 1. Hallo Brigietje,

  Bedankt voor het snelle mailtje terug.
  Wat een coole website. Ik kom regelmatig een kijkje nemen! Proficiat met jullie huisje. Het is inderdaad een grote hap uit het budget, maar het is het waard (klinkt bijna gelijk de L’oréal-reclameslogan).

  Met ons gaat alles ook goed. Wij zijn inmiddels gesetteld in Diepenbeek, maar je komt natuurlijk een kijkje nemen als ons boeleke geboren is he (hint hint). Gelukkig heb ik geen last meer van misselijkheid. Ik voel hem wel veel schoppen. We mogen nu met zekerheid opnieuw ‘hem’ zeggen, want een echo stelde duidelijk vast dat Sam een broertje krijgt. Ik ga binnenkort mogen opboksen tegen een flinke dosis testosteron!

  En is dat de Shara van onze klas die in het huwelijksbootje stapt? Dat is goed nieuws, wens haar proficiat!

  Groetjes van Kristel

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s