Zweten, sleuren, wikken, wegen,… kortom: heel erg bezig

dsc_0483_resize.JPG Het is gebeurd! Enfin, we zijn bezig… nee, begonnen, bedoel ik. Hmmm… verhuizen dus. Je blijft maar bezig! Die nieuwe start heeft heel wat voeten in de aarde (gehad)… Sinds afgelopen weekend is de ‘fysieke’ verhuis achter de rug – bedankt Jochen, Gert en de rest van de ploeg – en nu is onze eerste werkweek sinds maandag begonnen. Maar settelen, dat zal nog wel een heel tijdje duren. Volgend weekend op gordijn- en kastenjacht (nog eens Ikea, je hoort mij niet klagen! ;)), zodat de laatste dozen eindelijk naar de zolder of het containerpark kunnen.

Natuurlijk is er niet alleen veel gaande op materieel gebied; het is toch wel een belevenis, echt ‘full time’ samen uw leven invullen (te relativeren natuurlijk, dit is een uitspraak na 3 dagen samenwonen :)). ’t Is te zeggen… de afgelopen 2 dagen hebben we elkaar ’s avonds slechts enkele uurtjes gezien, en dan nog al kokend, opruimend, strijkijzer uittestend, wasmachine installerend, dozen herinpakkend en naar de zolder brengend. Jaja, aanpassen… maar daarom niet minder fijn en spannend! We verlangen momenteel gewoon even naar wat meer rust en een béétje structuur. Maar die komt er wel, we’ll keep you posted 🙂

Advertenties

»

 1. YaY. Proficiat met de intrek? (ofzoiets :p) Wij zijn deze week begonnen met lichte verhuis en gaan de zaterdag de grote zware verhuis doen … Ik hoop dat onze poezen de badkamer heel gaan laten 🙂 (leek ons de beste plaats om ze een hele dag te steken zonder te veel ontsnappingsgevaar)

  Grtjs,
  Sam

 2. cooool!!! Het is nu écht! Ja, wel effe hectisch, maar gauw genoeg valt alles wel in zijn plooi en zal je je sneller dan je verwacht “thuis” voelen in jullie nieuwe stekje samen.
  😀

 3. Spannend Brigitta, er komt zoveel bij kijken he. Kasten vullen is wel plezant, maar eens die kasten er staan en alles een plaatsje heeft.. Veel succes in ieder geval en nog eens proficiat met het samenwonen!

 4. Bedankt voor jullie reacties allemaal 🙂

  Sam: ik hoop dat het goed verlopen zijn en dat jullie zowat rond zijn met het sleurwerk… nu breken der natuurlijk nóg enkele weken werken aan, maar da’s het plezantere deel eh 😉 En wie weet hebben jullie na die weken wel terug werk om aan jullie site te werken, ik wacht in elk geval watertandend 🙂 (Ook op foto’s van mama Kim uiteraard 😉 )

  Tamara: Ja, dat gevoel begint nu wat te komen… maar ik kijk toch nog altijd uit naar de dag dat er nergens meer een doos te bespeuren is… behalve op zolder 🙂

  Kristel: We zitten nu in de kastenvulperiode 🙂

  Maar allerbelangrijkst: de zon schijnt en we genieten tussen al het werken door! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s