Het warmen van het huis…

… gebeurde afgelopen weekend met een dubbele housewarming party. Ja, dubbel… vrijdagavond hadden we onze familie (en buren) over de vloer en zaterdag onze vriendjes, vriendinnetjes, kameraadjes, kameradinnetjes (?) enzovoort. Gezellige, drukke boel. Mensen allemaal, bedankt voor de talrijke opkomst, we hopen dat jullie het even gezellig vonden als wij! Bijpraten, wat zeveren, gewoon rondsnuffelen in onze kamertjes en zelfs een spelletje Tekken (hoe je het ook schrijft, iets op Playstation 2) zorgden voor heel veel fijne uurtjes.

huisje1huisje2huisje3huisje4
huisje5huisje6huisje7

Die zondag was het moederdag, en wat voor mooier cadeau is er dan haar twee grootste schatten (cliché, cliché, maar wat sentiment is wel aan de orde ;)), dachten Wouter en Ine… Dus hun mama kreeg onderstaand portret cadeau.

woutine

Korneel heeft zijn tweede weekend bij ons dus niet bepaald in rust doorgebracht… maar hij stelt het goed en levert nog steeds bewijzen van dat hij een koppig en moedig konijn is 🙂 Hij zit ondertussen elke avond bij ons in de zetel (plasongevalletjes? 1-0 voor Korneel, gelukkig waren we voorzien), en hopst af en toe door de keuken (zéér grappig, van die onbeholpen hopsjes op zo’n gladde vloer :)) Daarnaast zijn zijn huidige hobbies languit (eender waar) liggen en aan alles snuffelen wat hij tegenkomt 🙂

korneel1korneel2
korneel3

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s