Babyscoop

Twee weekjes vroeger dan verwacht, kwam Arno piepen! Hij is het zoontje van Kristel (een klasgenootje van in de hogeschool) en Maarten en hij is het broertje van Sam. Aan alledrie: een dikke proficiat met jullie mooie zoontje! Jullie horen binnenkort wel iets van mij, nadat jullie wat tijd hebben gehad om uit te rusten.

arno.jpg

Ook nieuws dat binnen ‘It started with a kiss’ past: sinds vrijdagmiddag zijn Shara (ook een klasgenootje van in mijn hogeschooltijd 🙂 ) en David man en vrouw! Foto’s volgen van zodra ik ze toegestuurd/afgehaald krijg. Menskes, twas een gezellig feestje en véél succes gewenst jullie twee (niet dat ik daaraan twijfel 🙂 )!

In ander, wat minder wereldschokkend nieuws: we hebben sinds kort een grasmachine (gekregen van een collega van Wouter die er vanaf moest), wat betekent dat sinds kort ons gras ook gemaaid is! 🙂 Wouter heeft zich er vanmiddag mee beziggehouden, en het resultaat is een mooi gazonnetje waar we niet meer doorheen moeten ‘waden’. Go Wout!

gras1.jpggras2.jpg

Korneel groeit en doet het goed 🙂 Hij is nu een maandje bij ons en we raken steeds meer gehecht aan hem. Na die maand ziet hij er al vrij anders uit… volgens Wouter is hij zijn ‘babyhaartjes’ aant verliezen, maar er komen er zeker en vast genoeg bij! De kleur van zijn pluis is ook aan het veranderen; hij heeft nu een wat donkerder plekje op zijn neus en de rest van zijn vacht wordt lichter en lichter. Hij is het binnenzitten en geknuffeld worden al goed gewoon, alleen uit zijn kooi getild worden vindt hij nog altijd niet zo leuk. Ondertussen heeft hij ook een vast slaap- en chillplekje: in zijn hooibakje 🙂

korneel1.jpgkorneel2.jpg

Advertenties

Eén reactie »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s