Herfstperikelen

Geel-groen-bruin-rozige blaadjes en een ijzige wind. Fall’s here, baby!

We reilen en zeilen nog altijd goed met ons tweetjes en Korneel. De laatste heeft onlangs een knip-operatie ondergaan en is… goh, toch wel een béétje rustiger en ook pluiziger dan ooit (de dierenarts heeft z’n ragebol duchtig onder handen genomen met een akelig uitziende kam met weerhaakjes). Hij laat zich beter pakken en ik kan hem nu fatsoenlijk kammen, da’s in elk geval het belangrijkste. Wanneer we hem laten loslopen, komt hij ook spontaan op m’n schoot gehopst wat uiteraard superschattig is 🙂 We hebben de avond na de operatie hem proberen te ‘bunny-trancen’ en dat lukte toen wonderwel, maar het was blijkbaar te danken aan de resterende verdoving, want ondertussen houdt hij dat nog maar hoogstens een seconde of drie vol.

Mijn handen zijn aan het genezen van de vele krassen die het konijn-opvoeden met zich meebrengt (we moeten volgens de dierenarts gewoonweg veel strenger met em omgaan, em echt onderhouden als hij spartelt en em een tik geven als hij agressief uit de hoek komt), en ondertussen geneest Wouter van een ronduit vloerende keelontsteking.

Afgelopen zaterdag ‘cityhopte’ ik van Hasselt naar Leuven voor m’n les, en daarna naar Antwerpen voor… Cirque du Soleil! Aan allen die dit spektakel nog nooit hebben beleefd; écht de moeite! Prachtig, geen worden kunnen het beschrijven… een unieke combinatie van meeslepende muziek, afschuwelijk prachtige aankleding en acrobatie van een echt wel hoger niveau dan ik verwacht had (wat een cliché-beschrijvingen voor iets unieks, maar het is gewoon zo). Er zijn jammergenoeg geen tickets meer, dus wees er volgend jaar zéker bij!

Voor de rest vier ik volgende week m’n kwart eeuw, wat wil zeggen dat deze blog al meer dan een jaar oud is 🙂

Ondertussen zijn onze medemensjes volop in evolutie… (ja, serieus)… Kris en Tina wonen sinds vorig weekend samen – proficiat! Annelies heeft ware Indische liefde gevonden 😉 en dan zijn er nog Jan en Miranda die een heel leuke voor-zich-sprekende aankondiging deden op hun blog 🙂 Wat een blije mensen allemaal, daar kunnen we alleen maar in delen 🙂

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s