Out, about and high up into the sky

… da’s zowat een samenvatting van onze bezigheden over de laatste maand 🙂 Begin mei maakten we het onder ons twee supergezellig in Vrolingen. Wat heb je meer nodig dan elkaar, een mooi, groen, bloessemlandschap om door te wandelen, mooi weer (wel, één dag van de twee dan toch…) een perfect verzorgde bed&breakfast (zeker een aanrader) en koeien?

Oh, en een nieuwe tuinzetel is natuurlijk ook altijd fijn 🙂 (Lees ‘nieuw’ als “oud, afgedankt stuk van mijn papa zijn zetel dat eigenlijk op weg was naar het containerpark maar een tweede leven heeft gekregen tussen ons hoopje groen en onkruid”)

Na het wandelen in Vrolingen en het vegeteren in onze tuin werd besloten dat mijn papa wel lang genoeg had gewacht op zijn kerstcadeau van vorig jaar (ja, je leest het goed) en zijn hij en ik eindelijk van de grond gegaan – letterlijk dan wel. We stegen op 11 mei vanop Kelchterhoef op, hoog boven alle bomen en alle mensjes die ons stonden uit te wuiven. Voor degenen die zich afvragen wat de temperatuur daarboven is, wel daarboven is het wàrm: het is windstil want je drijft met de wind mee én om de paar seconden wordt er een brander gebruikt om de ballon hoogte te geven – en geloof me, dat voél je. Na een uur zegen we neer en na een succesvolle landing in een wei vol uitgebloeide paardenbloemen (hooikoorts-aanval! :)) genoten we nog van… wel, het nagenieten 🙂

Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s