Facebook

… je raadt het al, de inmiddels vrij alombekende hype (anders zou het geen hype zijn waarschijnlijk?) heeft ook mij bereikt: Facebook. Ik spendeer daar wat meer tijd de laatste maanden omdat ik vind dat een beeld meer zegt dan 1000 woorden en dat beelden op WordPress – ook al is het verbeterd vergeleken met vroeger – een vrij omslachtig gegeven zijn. Dus: allen daarheen! In het begin is het even zoeken, maar je wordt zeker wel wegwijs en zal ontdekken dat het delen van bepaalde, simpele feiten heel makkelijk is. En ongelooflijk watvoor mensen je herontdekt die zich ook hebben ingeschreven! www.facebook.com

Toch maar even een kort update’tje hier, voor de wel érg trouwe lezers die zelfs na mijn lange periode van afwezigheid hier nog eens komen lezen.

Onze vakantie zit er bijna op. Tien dagen brachten we apart door: ik eens wat dieper in mezelf kijkende (www.dhamma.org) en Wouter… tja, andere dingen doende 🙂 Zo ging hij drie dagen met kameraden naar Zwiterland (meer van Genève), nam hij de tuin onder handen en… nog zoveel meer (en af en toe ook zoveel minder natuurlijk :)). Afgelopen week(onze dérde week verlof!) hebben we genoten van de simpele dingen waarvan vooral terug bij elkaar zijn natuurlijk. We absorbeerden wat zon hier en daar, spraken af met de mensjes die ons nauw aan het hart lagen (wel, een deel ervan), poetsen met behulp van Jochen z’n professionele ervaring Wouter z’n auto zodat hij blonk zoals nooit tevoren, gingen een dagje shoppen in Maastricht (KFC!), kookten samen een BBQ’tje ineen, luierden (nog) wat (meer), gingen nog eens op échte date (Wall-E is een film die je zeker moet zien!), fietsten naar Domein Kiewit om met de geiten te lachen en nog meer van dat… kortom, that’s the life! 🙂

Wat sfeerfotootjes van Zwitserland en Kiewit:

Advertenties

Eén reactie »

 1. Cacaobomen (lees: suikbonenbomen) en hun zaden zorgen voor de grondstof van chocolade.
  Deze kwetsbare planten, typisch voor Zuid- en Centraal-Amerika, hebben hogere temperaturen nodig dan thee- of koffieplanten.
  Er is veel zorg nodig voordat ze bloeien en vrucht dragen.

  De cacaoboon zelf is heel kwetsbaar, met een kiemtijd van drie maanden.
  Een boom kan zesduizend bloesems per jaar dragen, maar gemiddeld wordt maar een vrucht per honderd bloesems geproduceerd.
  De peulen hebben de vorm van een rugbybal, zodat het eigenaardig lijkt dat ze binnenin de gewaardeerde bonen bevatten.

  kvroeg mij af hoe het met de plantjes was :p

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s