Rawr!

Meer? More?

En voor degenen die willen weten hoe het echt ging (wat niet wil zeggen dat jullie antwoorden minder leuk waren!):

Wout en Brigie liepen elkaar zes jaar geleden tegen het lijf in een spelcafé in het hartje van Hasselt. Als waar stijlicoon, droeg Wouter een gigantisch hawaïhemd. Brigitta dacht bij de aanblik meteen: “Wow, nice!” Sindsdien hadden ze elkaar in de gaten.

Enkele maanden daarna, tijdens Jessy’s beruchte outdoor-kampvuur-verjaardagsfeestje, deelden ze in alle onschuld (en uit pure noodzaak) een tent en een matras, en hielden daarbij een meter afstand van elkaar. Toen Wouter de volgende ochtend na lang zoeken zijn portefeuille terugvond onder de matras, waren sommigen echter moeilijk te overtuigen van die onschuld.

Een jaar van vriendschap vloog voorbij en de vonk sloeg uiteindelijk over op Hasselt Kermis, ondertussen vijf jaar geleden. Wouter greep vakkundig een beertje en Brigitta was helemaal verkocht, tevens door de lekstok die hij in haar mond stak.

Op een minuscuul eiland in de Caraïben, legde Wouter de laatste hand aan zijn huwelijksaanzoek, maar had problemen met het openen van het ringdoosje. Na wat frutselen, ging hij op één knie zitten en vroeg Brigitta of ze met hem wou trouwen. Enorm geëmotioneerd was haar eerste reactie ademloos: ‘Meent ge dat?!’

Weetjes Wouter

  • ’s Morgens geef je Wouter best geen ontbijt, want hij zal het niet aanraken – weet Brigitta helaas uit een poging die ze in de slaapkamer ondernam.
  • Als het enkel en alleen van Wouter zou afhangen, liep hij zelfs in putje winter rond in een T-shirt.
  • Brigitta associeerde Wouter vroeger met een egel, als gevolg van zijn uitdrukkelijke haarstijl.

Weetjes Brigitta

  • Toen Wouter Brigitta voor de allereerste keer zag, dacht hij dat ze een echte ‘nature girl’ was en dat haar lievelingsgerecht waarschijnlijk vis zou zijn.
  • Geef Brigitta ’s avonds in de zetel (waar dan ook, feitelijk) maar een lekkere hete tas thee – attent als hij is, zorgt Wouter daar bijna elke keer voor.
  • Als Brigitta één lichaamsdeel mag kiezen waarop ze bijzonder trots is, zijn dat zonder twijfel haar mooi gevormde oren.
Advertenties

»

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s